Custom Search

luni, 6 ianuarie 2014

Despre ofertele last minute

Esti gata sa pleci oricand? Ca sa beneficiezi de oferte last minute, trebuie sa fii pregatit sa pleci imediat. Ar trebui sa poti sa-ti planifici programul asa incat sa poti pleca imediat, a doua sau a treia zi, in vacanta last minute. Iar daca nu poti sa-ti iei concediu de la serviciu imediat, uita de ofertele last minute, pentru ca nu sunt pentru tine.

Exista o alternativa pentru tine: ofertele early booking, cam cum s-a intamplat in mare parte cu multe oferte revelion 2014. La ofertele early booking, rezervarea si plata se face cu foarte mult timp inainte de ziua plecarii in vacanta.

In perioada verii ai mai multe sanse sa-ti iei concediu si apoi in doua – trei zile sa gasesti o oferta last minute, pentru destinatiile cele mai aglomerate, cum ar fi oferte last minute Turcia sau oferte last minute Grecia. Dar ar trebui sa fii pe faza, pentru ca ofertele pot fi vandute rapid, in cateva minute, dupa postarea lor pe site-urile operatorilor de turism.

Trebuie sa stii ca ar trebui sa fii flexibil in legatura cu data plecarii, data sosirii, serviciile hoteliere si altele. Nu trebuie insa sa faci compromisuri! Fii insa pregatit sa pleci cu o cursa in timpul noptii sau sa accepti sejurul indifferent daca este sau nu ultra all inclusive.

Ati plecat in vacanta cu o oferta last minute? Ce experienta ai avut?

Related Posts :Niciun comentariu: