Custom Search

sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Cumparaturi, zapada, sport de iarnaLume, lume, hai la cumparaturi! Sloganul s-a potrivit perfect pentru perioada finalului de an, o saptamana inainte de Craciun si o saptamana inainte de Revelion.

Campioanele la cumparaturi au fost ca de fiecare data femeile. Zapada lipsind in toata aceasta perioada si probabil ca va lipsi in toata aceasta iarna, astfel ca raioanele care au avut de suferit au fost cele de ghete dama, pentru ca motivul amintit.

In rest ca de fiecare data, magazinele de rochii de seara au epuizat rapid stocul, mai ales in perioada de dinainte de revelion, pentru ca in noaptea dintre ani, trebuia musai o rochie noua. Cunoscatoarele si cunoscatorii stiu, nu numai rochia trebuia sa fie noua si sexy… Asa ca si magazinele de lenjerie intima au fost asaltate in egala masura de femei, dar si de barbati, pentru ca aici puteai gasi cadoul potrivit pentru aceasta perioada.

Lipsa zapezii si a frigului a facut sa sufere si magazinele si raioanele de imbracaminte de iarna. Sporturile de iarna raman in asteptare, practicandu-se pe partiile cu zapada artificiala sau pe patinoarele amenajate in malluri, care au devenit foarte aglomerate. 

Chiar daca multi s-au bucurat de lipsa zapezii, aceasta are farmecul ei in aceasta perioada. Vacanta de iarna insa s-a sfarsit, si viata de zi cu zi si-a reluat cursul. Mai bine fara zapada?

Related Posts :Niciun comentariu: