Custom Search

luni, 2 decembrie 2013

Noiembrie sau decembrie pentru cadouri?Nebunia cadourilor a inceput o data cu black Friday sau chiar mult mai inainte. Companiile care ofera obiecte personalizate stiu cel mai bine, pentru ca aici comenzile au venit cu mult timp, indifferent daca e vorba doar de personalizare tricouri sau doar pixuri personalizate.

Luna decembrie a fost detronata de luna noiembrie din punct de vedere al incasarilor din cumparaturi, fie online, fie direct din magazine. Majoritatea comenzilor si implicit a platilor s-a efectuat in luna noiembrie, astfel ca in decembrie doar consumatorii mai uituci mai cheltuiesc bani pe cadouri si cumparaturi. 

Oricum majoritatea comerciantilor asteapta cu promotii de Craciu si Anul Nou consumatorii si in aceasta perioada, pentru ca incasarile trebuie sa vina regulat , indifferent de luna, anotimp sau sarbatoare.

Si daca planul de retail nu a fost bine intocmit, si daca clientul a intrat in magazine si nu a gasit produsul e jale. Pentru ca in mod cert il va gasi la competitive si banii se duc tot acolo. Bataia pe consumatorii limitati ca numar e tot mai acerba, iar cine nu forcasteaza bine poate sa-si dea foc, tot cu niste brichete personalizate, asa e moda in perioada aceasta, pentru ca falimentul e aproape.

Related Posts :Niciun comentariu: