Custom Search

duminică, 1 decembrie 2013

Jucam fotbal si de sarbatori

Sezonul fotbalistic de toamna se apropie de sfarsit. Echipele parca nici nu prea mai au chef sa joace, incep pregatirile pentru sarbatorile de iarna, asa ca e oarecum normal, cu exceptia englezilor, care vor juca intre craciun si imediat dupa Anul Nou, mai multe (si mai dese) meciuri ca oricand, ca toti fotbalistii sa se gandeasca la saltelele 90x200 de acasa daca sunt singuri sau la saltea 180x200, de cuplu, tot de acasa. Singura diferenta e cine pune lenjerie de pat, pe pat! :)

In cazul al doilea e  usor de presupus cine o face, asa ca abia asteptam perechile de fotbalisti sa defileze pe la petreceri, cum va spuneam si in articole mai vechi, ca sa ii surprinda paparazzi, si sa ii avem in prezentari.

Oricum altauri de Anglia, destul de putin se intrerupe sezonul fotbalistic si in Spania, putin mai mult in Germania si Italia.

Cel mai greu e de Chiriches, romanul sarbatorit de Pro Tv la 01 decembrie, pentru ca acomodarea cu acest ritm e grea. Il are la Manchester kilometri distanta de Londra, pe Costel Pantilimon, care ii poate share-ui cel mult din experienta anului trecut, vazuta insa numai pe banca de rezerve in aceasta perioada.


Related Posts :Niciun comentariu: