Custom Search

marți, 26 noiembrie 2013

Vacanta de iarna la schi


A venit zapada si normal ca imi aduc aminte cu placere de ultima vacanta de iarna. Am vrut sa am o vacanta in care sa fac mult sport. Sa practic mai ales sporturi de iarna si indoor. 

Partia pentru incepatori si patinoarul au fost minunate si impreuna cu frigul de afara au facut mai apreciate mancarea si somnul de dupa amiaza. Indoor, piscina si cele cateva aparate de fitness, pentru a lucra toti muschii, nu numai cei care sunt intrebuintati la schi sau patinaj, au facut ca relaxarea sportiva, sa fie cea mai potrivita.

Mancare buna, si o camera calduroasa au completat ingredientele unei vacante de iarna de care imi aduc aminte si acum dupa un an. In camera, somiere Salterra, televizoare cu acces la zeci programe tv, te faceau sa adormi imediat. Multe dotari, gen internet acces free, protectie pentru saltea si altele au facut ca pensiunea, nu un hotel, cum ati banuit probabil, sa fie foarte solicitata in aceasta perioada.

Normal ca dotarile si calitatea partiei de schi sunt in egala masura importante, asa ca daca amandoua, partia si cazarea sunt la superlativ, vacanta de iarna poate fi de neuitat. 

Aveti ceva recomandari pentru o vacanta de iarna la schi si / sau patinaj, de facut? Poate va spun unde e locatia despre care v-am povestit!

Related Posts :Niciun comentariu: