Custom Search

marți, 19 noiembrie 2013

SEZONUL CUMPARATURILOR DE JUCARII PENTRU COPIII CUMINTIChiar daca iarna pe ulite si strazi nu s-a instalat inca, frigul incepe incet, incet sa prinda putere, iar noaptea vine din ce in ce mai devreme. Sau devine din ce in ce mai lunga – e tot aia! Pe Disney Channel reclama la o jucarie winnie the pooh ruleaza mai mult cand afara e intuneric. Aceeasi reclama care vara trecuta rula numai pe lumina!

Copiii se joaca mai mult in casa, masina cu telecomanda face mai multi kilometri prin casa, prin toate incaperile si colturile din casa. Iar intunericul vine mai repede acum, doar ce-ai venit de la scoala si se face intuneric. Nici temele nu le-ai facut si e noapte. E semn ca se apropie cele mai frumoase sarbatori, care trebuie pretrecute in familie, cu toata lumea. E semn ca bradul de Craciun va fi fost impodobit cu globulete multe, ghirlande si luminite colorate. 

Scrisori catre Mos Craciun sosesc in Laponia din toate colturile lumii. Renii desenati si trenulete electrice de jucarie cara sau transporta fara oprire scrisorile pline de dorinte ale celor mici.

Mingi de fotbal, echipamente de joc, o vizita la stadionul din strainatate al echipei favorite isi doresc si micii sportive, viitorii campioni. Mosul are grija de toti copiii cuminti. Dar cine stabileste ce copil a fost cuminte si ce copil nu? Portofelul parintilor!

Related Posts :Niciun comentariu: