Custom Search

joi, 28 noiembrie 2013

Joaca prin sport si cu parintiiInca de la cea mai frageda varsta copiii invata sa se joace. Parintii inventeaza jocuri bebelusi tot timpul, iar cand cel mic incepe sa rada, timpul se opreste in loc.

Sportul trebuie sa fie prezent in jocurile copiilor chiar de la inceput. Il vor ajuta sa se dezvolte armonios si mai repede. Sunt multe jocuri copii 1 an, in care sportul este prezent, cum ar fi bicicleta sau inotul. Vezi chiar de la 1 an, pitici pe tricicleta sau trotineta, claxonand de zor. Putini sunt insa si cei care aleg, inainte sa mearga sa inoate, desi la baita exista o gramada de jocuri bebelusi.

Ce ar trebui sa inteleaga tot mai multi parinti este ca piticii nu trebuie sa fie fortati sa practice un sport anume. Trebuie incurajati, motivate, dar in nici un caz fortati, pentru ca vor avea tendinta de a face contrariul sau mai rau, de a capata repulsie fata de sport.

Cea mai buna modalitate de a-i determina sa faca sport, este ca parintii sa inceapa sa faca sport impreuna cu copiii lor si mai mult acest lucru sa devina o obisnuinta, poate chiar in weekend.

Sportul poate fi acceptat de copii prin joaca, cu bicicleta, cu mingea, poate chiar cu ratustele prin apa!

Related Posts :Niciun comentariu: