Custom Search

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Valentina Denisenko in Romania

Toti fotbalistii au langa ei femei frumoase, daca nu sotii, macar prietene, fie si pentru o noapte, poate doua. :)
 
Desi nu prea au fost prezente pe acest blog, ucrainiencele si rusoaicele sunt printer cele mai frumoase femei din lume. Nu numai frumoase, dar si mereu aranjate si mereu atente la cum arata. Oarecum normal, businessul cu legatura directa cu produsele de infrumusetare pentru femei este unul din cele mai infloritoare in aceste tari si mai profesioniste din toate punctele de vedere.

Nu surprinde pe nimeni ca Valentina Denisenko este una din cele mai talentate tehniciene de unghii, originara din Ucraina. La invitatia Reform of  Beauty Romania, condusa de Ramona Duna, Valentina Denisenko vine in Romania, pentru a sustine o prezentare pentru ReformA Nails System, in prima decada a lunii viitoare.

Mai exact pe 08 noiembrie 2013, incepand cu orele 10.00, pana la orele 18.00, Valentina Denisenko va sustine Seminarul Reforma Nails, la sfarsitul caruia, toti participantii vor pleca cu “certificate de Participare” semnat de Valentina Denisenko.
A doua zi, pe 09 noiembrie 2013, tot in acelasi interval 10.00 – 18.00, se va desfasura Cursul Gel si Aquarell Art. Toate lucrarile efectuate pe parcursul cursului, vor fi atent monitorizate de Valentina Denisenko, iar la sfarsitul acestui curs, toti participantii vor primi certificate de absolvire ale Academiei Denisenko (pentru acest nivel).

Valentina Denisenko este autoarea formei EDGE, fondatorul și conducătorul “Academiei de modelare și design pe unghii Denisenko”, autorul unor programe unice de predare și tehnici exclusive de lucru si reprezentantul oficial al brand-ului ReformA Nails System. A creat si dezvoltat programe unice de predare si tehnici exclusive de lucru.

Vrei sa stii mai multe despre modele de unghii cugel sau false? Locuri limitate!! Rezervarea locului este considerata in momentul achitarii unui avans de 50% din pretul cursului. Detalii si rezervari la telefon: 0757.645.218. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile!

Related Posts :Niciun comentariu: