Custom Search

miercuri, 30 octombrie 2013

Lanterna LED profesionala: 3 aspecte esentiale

Cand vine vorba de lanterne LED profesionale, producatorii pun accentul pe cateva aspecte si caracteristici care le diferentiaza de celelalte game.
Grija pentru detalii
Cand departamentul de politie din Los Angeles a luat legatura cu producatorul american de lanterne Pelican, avea nevoie de lanterne tactice din cele mai serioase, adaptate actiunilor pentru mentinerea ordinii: sa aiba autonomie suficienta pentru turele de noapte - fara sa necesite schimb de baterii sau incarcare neasteptate - sa fie usor de manevrat, de transportat si luminoase.
Astfel, unul dintre modelele obtinute, Peli 7060, are sistem dublu comutator: un buton la capatul lanternei si inca unul amplasat pe corpul lanternei – ceea ce permite prinderea lanternei in mai multe pozitii, iluminarea in mai multe unghiuri si control perfect asupra declansarii acesteia. Designul anti-rostogolire permite amplasarea acesteia, in caz de nevoie, pe capota masinii fara sa alunece.
Iluminare performanta la apropiere si distanta
Gama tactica de lanterne Fenix propune o putere incredibila de 2900 de lumeni cu noul model  TK75, iar pe segmentul de lanterne reincarcabile RC40 aduce o valoare inegalabila de 3500 de lumeni. O trasatura interesanta este tehnologia Rapid Scan Beam care se refera la capacitatea fasciculului de a ilumina o arie larga (un unghi de 90 de grade) si, in acelasi timp, de a atinge impresionanta distanta de 710 de metri!
Lanterne pentru vanatoare care nu dau gres

Cand e vorba de vanatoare, luam in discutie lanterne profesionale care nu au voie sa dea gres, de aceea sunt prevazute cu accesorii speciale: prindere pe teava armei si fir conector pentru a facilita utilizarea.

In plus, controlul luminii este vital in aceste situatii, de aceea au aparut inovatii care sa raspunda acestei nevoi reale. Sa luam, de exemplu, Laser Genetics, care a patentat sistemul Rotary Optical Collimator pentru controlul luminii pentru ca fasciculul luminos sa atinga diametrul si intensitatea de care ai nevoie. De asemenea, aceste lanterne utilizeaza in marea lor majoritate spectrul de lumina verde care nu deranjeaza animalele. Caracteristici suplimentare: rezistenta la umezeala, la impact, variatii de temperatura.


Related Posts :Niciun comentariu: