Custom Search

vineri, 7 iunie 2013

TOP 10 cei mai tari sportivi din Romania in culturism si fitness

Stefania Bia Sportivii romani au facut senzatie la europene si mondiale in 2012. S-au intors cu o sacosa plina cu medalii si au castigat respectul tuturor. Cea mai buna echipa din Romania a fost cea a clubului CSS5, condusa de Dan Enuta, care ocupa 3 din primele 6 locuri in top 10 Federatiei Romane de Culturism si Fitness.
1) Stefania Bia (CSS 5 Bucuresti) a castigat medalia de argint la Mondialele de fitness din Polonia, la senioare. Chiar daca este junioare si a fost la prima participare la un concurs internationala, sportiva din Bucuresti are sanse mari sa ajunga campioana mondiala absoluta.2) Chirita Cristina de la Farul Constanta a castigat argintul la Mondialele de junioare, locul 5 la europene la senioare si locul 1 la campionatele nationale.


3) Birica George de la CSM Iasi este unul dintre cei mai tari promitatori sportivi de la fitness masculin. A castigat mondialul la juniori, locul 3 la europene si locul 1 la nationale.

4) Serban Mihaela de la clubul CS Teleorman – Alexandria are 57.5 puncte stranse in anul 2012 si este al 4-lea sportiv in topul celor mai valorosi. Are locul 3 la Mondialele de junioare, locul 1 la Europene si locul 1 la nationale, la senioare.

5) Florina Cernat, o sportiva cu o cariera impresionanta, legitimata la CSS 5, reuseste sa se mentina in top. In 2012 a castigat locul 5 la Mondiale, locul 5 la Europene si locul 2 la nationale.

6) Corina Visan are 18 ani, e fiica unei foste campioane europene la culturism. Face canto la liceul de muzica si viseaza sa cante pe marile scene ale lumii. Corina este legitimata la CSS 5 Buuresti si are locul 4 la mondialele de junioare, locul 3 la europene si locul 1 la nationale.7-8) Cupsa Laura a reusit in 2012 locul 3 la europenele de junioare si locul 4 la senioare. Ea este legitimata la clubul Gold Star Baia Mare.


7-8) Stolerul Alin de la CSM Iasi are locul 5 la europenele de seniori, locul 2 la juniori si locul 3 la nationalele de seniori.9) Olariu Razvan de la CSM Iasi a avut o forma extraordinara in 2012 si a castigat locul 2 la mondialele de juniori si locul 1 la nationale.


10) Renata Szmutk este una dintre cele mai tari sportive din 2012. Este vicecampioana europeana si campioana nationala de juniori. La mondiale a luat locul 5.

(debarbati.ro)

Related Posts :Niciun comentariu: