Custom Search

duminică, 2 iunie 2013

Petrecere Petrolul Ploiesti dupa castigarea Cupei Romaniei

Petrolul Ploieşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a treia oară în istorie, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 echipa CFR Cluj, în finala competiţiei. Acesta este primul trofeu al echipei Petrolul în ultimii 18 ani. 


Unicul gol al meciului a fost marcat de Bokila, în minutul 8, când a profitat de o greşeală din apărarea echipei clujene şi a înscris cu un şut la colţul lung. Antrenorul Petrolului, Cosmin Contra, suspendat după incidentele de la meciul cu Gaz Metan Mediaş, a urmărit partida din tribună. La meci au fost prezenţi si componenţii echipei naţionale a României în frunte cu selecţionerul Victor Piţurcă, dar şi jucătorii reprezentativei de tineret. La finală au asistat 29.343 de spectatori.


FC Petrolul Ploieşti – CFR Cluj 1-0 (1-0)
Marcator: Bokila (9).
FC Petrolul: Hamutovski – Alcenat, Hoban, Yamissi, Guilherme – Mustivar (cpt), Mojica (82 Romario) – Boudjemaa (90+2 Achim), Younes, Grozav (72 Morar) – Bokila. Antrenor: Cosmin Contra.
CFR: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora - Mureşan, Sare – Deac (81 Weldon), Rui Pedro, Valente (61 Kapetanos) – Maah. Antrenor: Eugen Trică.
Petrolul Ploiesti a petrecut la fel ca Steaua intr-un autocar decapotabil in centrul Ploiestiului.


 


Related Posts :Niciun comentariu: