Custom Search

sâmbătă, 11 mai 2013

Fotbalistii romantici trimit flori. Si tu?

Fotbalistii stiu cum sa-si impresioneze iubitele! Vacante exotice, cadouri de lux si vile superbe! Unde mai sunt plimbarile prin parc? Plimbarea se face intr-o decapotabila pana la mall si apoi din magazine in magazine. Gabi Torje e diferit insa! 

Desi parea ca nu e altfel decat restul colegilor lui si schimba femeile ca pe ciorapi, de aproape un an, de cand a cunoscut-o pe Iulia Parlea, fostul jucator al echipei Dinamo Bucuresti e alt om.

Gabi Torje isi dezvaluie si latura romantica. Nu au trecut neobservate gesturile lui facute la 12 noaptea de ziua iubitei lui si de “Ziua Femeii”.  De 8 Martie i-a trimis iubitei un buchet de 101 trandafiri , iar ea, impresionata, a avut grija sa posteze pe Facebook buchetul si sa povesteasca presei! 
Imi aduc aminte ca era o melodie cu versurile “am facut odata o incercare, m-am dus cu un buchet, nu cu o floare si ea mi-a dat in schimb o sarutare” :) Era o melodie veche. Ma intreb ce se intampla acum daca in loc de o floare te duci cu un buchet, pentru ca o sarutare e prea banala :) Glumesc!  

Cert e ca buchetele de flori si in special, buchetele de trandafiri  conduc in topul “cadourilor” de impacare, chiar daca in ultima vreme multe fete declara un cliseu desuet sa primeasca flori. Cliseul desuet e pentru ca e nevoita sa se plimbe pe la restaurant sau pe strada cu el si cei din jur sa zambeasca cu subinteles stiind ca e first date!

Dar daca te duci si o iei de acasa (poti insista, daca nu vrea :)) si te duci cu un buchet? Ii arati respect si consideratie! 

Exista unele femei care considera ca gestul rasuflat, la fel ca si gestul cu deschiderea portierei de la masina! Vrea sa-ti arate ca e stapana pe ea, ca poate la fel de bine sa tina volanul! Ce faci atunci?

Sfatul meu e sa faci ca Torje: sa-i comanzi un buchet de flori de pe internet cu delivery la adresa ei! Impactul va fi maxim, daca o vei face si cu o ocazie speciala! Eu am folosit floraria online - Floria si am avut success!

Related Posts :Niciun comentariu: