Custom Search

duminică, 25 ianuarie 2009

Nives Celzijus Drpic - Croatian WAG No 1

Din dorinta de a-si face reclama in Anglia, Nives Celzijus un top model renumit in Croatia, Serbia si Anglia, in varsta de 27 de ani, a declarat ca a facut dragoste pe terenul de fotbal, chiar la centrul terenului, impreuna cu sotul ei fotbalistul Dino Drpic.

Nives Celzijus Drpic tocmai si-a lansat cartea Gola Istina, care in traducere ar insemna Adevarul Gol - Golutz

Fostul Model Playboy, WAG Nives Celzijus, a spus chiar si unde s-a petrecut acest lucru: pe stadionul de trista amintire pentru englezi (acolo au pierdut ei calificarea la Euro2008 - Croatia-Anglia 2-0), stadionul Maksimir al echipei Dinamo Zagreb. Celzijus a dezvăluit că au reuşit să îşi convingă prietenii să lase nocturna aprinsă pe stadionul Maksimir. "Dino a aranjat totul şi şi-a îndeplinit astfel visul de a face sex în mijlocul unui teren de fotbal", a spus ea.
Nives Celzijus Drpić s-a nascut pe 18 decembrie 1981 in Zagreb (Nives Zeljković -pe numele de dra :) si este Model, cântăreaţă si scriitoare! In Gola Istina isi povesteste viata pana la casatoria cu internationalul croat Dino Drpic.
Dinamo Zagreb l-a pus acum pe jucător pe lista de transferuri şi a refuzat să comenteze incidentul. Ironia face ca Drpic să poată fi transferat chiar în Anglia, unde colegii săi din echipa naţională, Luka Modric şi Vedran Corluka, deja joacă pentru Tottenham Hotspur.

Related Posts :Niciun comentariu: