Custom Search

duminică, 28 decembrie 2008

Raluca Sandu sau afacerile fiicei Nasului FRF - Mircea Sandu

Raluca , fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu, s-a pus serios pe treabă de când a venit în Casa Fotbalului. Raluca Sandu a fost numită manager general al unui proiect de promovare a fotbalului mixt şi feminin în România.
Fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu, este managerul general al unui proiect de promovare a fotbalului mixt şi feminin în România. Raluca Sandu are de gând să înfiinţeze un campionat naţional şi mai multe centre de pregătire în toată ţara.

Raluca , fiica preşedintelui FRF, Mircea Sandu, s-a pus serios pe treabă de când a venit în Casa Fotbalului. Raluca Sandu a fost numită manager general al unui proiect de promovare a fotbalului mixt şi feminin în România.

Vrem să dezvoltăm acest fenomen şi în ţara noastră. Primul eveniment va fi o gală ce va avea loc sâmbătă şi la care vor participa copii, fete şi băieţi. În timp vom înfiinţa un campionat naţional, iar scopul proiectului e să construim centre de pregătire pentru copii, în special pentru fetele care vor să joace fotbal. Un astfel de centru va costa 200.000 de euro”, a declarat Raluca Sandu. Ea a mărturisit că, dacă nu ar fi jucat tenis, i-ar fi plăcut să facă parte dintr-o echipă de fotbal ca atacant: “Dacă eram băiat, sigur mă apucam de fotbal. Când am început eu să joc tenis, nu ştiu dacă exista fotbalul feminin”.
Fiica preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal - Mircea Sandu, este si acţionar la Fly Taxi, compania de taximetre controlată de tânărul miliardar Fernando Enciu. “Unde-s doi, puterea creşte. Avem la Fly, în afara cunoscutelor Peugeot Partner, şi 200 de limuzine Mercedes E 200, din care eu deţin 30”, a declarat Raluca Sandu pentru Libertatea.

Prima măsură pe care a luat-o de la implicarea sa la Fly Taxi a fost reducerea costului kilometrului de la 3,3 lei la 2,5 lei. “Vreau să ajungem cea mai bună companie de taximetre din Bucureşti. Va fi greu, pentru că avem probleme cu taxiurile- pirat de la Aeroportul Otopeni şi cu o altă companie care foloseşte abuziv numele Fly, şi cu care suntem în proces. Deocamdată suntem numărul 1 în privinţa limuzinelor”, ne-a declarat Raluca Sandu.
Personal, ocolesc si injur Fly Taxi ori de cate ori am ocazia. Reclama pe care si-o face acum si prin Raluca Sandu, probabil ca ma va face sa asociez injuratura cu ambele nume!
De câteva săptămâni, Raluca Sandu poate fi văzută la volanul unui Mercedes S 550 cu numere de SUA - California: FIGHT BZ. “Este maşina mea, dar o folosea Todd pentru că mie îmi plăcea Hummer- ul lui. Ador confortul pe care mi-l oferă maşinuţa asta”, ne-a spus Raluca Sandu.

Related Posts :Niciun comentariu: