Custom Search

duminică, 28 decembrie 2008

Daniela Crudu (poze sexy) - Divizia Sexy - Night Club - Good Morning

Daniela CruduPentru ca mi-ati cerut poze cu Daniela Crudu, iata-le mai jos! Prezinta la Antena 1 "Neata cu Razvan si Dani". daca imi cereti poze si cu Dani sau Raduleasca va spun de pe acum pas!

Nume: Daniela Crudu
Inaltime: 1,72m
Greutate: 51 kg
Dimensiuni: 90-62-90

Daniela Crudu este disperata dupa publicitate, si daca e frumoasa sau nu, parerile sunt impartite. Mai mult ca nu! E genul "pitzi" si a pozat destul de sexy de mai multe ori- fara insa a-si da toate hainele jos, a sustinut echipa de fotbal Pandurii in "Divizia sexy" si a fost animatoare intr-un club de fite din Bucuresti. Daniela nu a rupt colaborarea pe care o are de mai mult timp cu Gaudi Club din Sibiu. În acest loc l-a cunoscut şi pe Alex Yamasha, dansatoarea nu a ratat ocazia de a „sări“ înfierbântată pe cântăreţ. Tânăra dansează din plăcere şi câştigă în jur de 100 de euro pe seară. Asistenta lui Răzvan şi Dani a dansat şi în Clubul Cuando, job care îi aducea 200 de lei pe seară. Faptul că a devenit vedetă de televiziune, nu o împiedică pe Daniela Crudu să facă atmosferă în cluburile de noapte, trupul şi mişcările ei trezesc imaginaţia bărbaţilor ce o privesc dansând.

Daniela Crudu a "suferit" o schimbare : silicoane +colagen + schimbare culoare la par si joaca cu brio rolul de toanta in matinalul lui Razvan si Dani. Fata este platita ca sa spuna tampenii, ca sa para proasta, sa isi arate in fiecare dimineata chilotii si ca sa fie umilita in fiecare zi de colegii de emisiune cu glume in care e facuta proasta pe fata. Dream-jobul unei pitzipoance! Tipa face audienţă prin prostie. De fapt asta caută mojicul care stă cu ochii beliţi în faţa televizorului şi freacă duda într-o frenezie. Coeficientul de inteligenţă adunat al celor care vizionează această emisiune nu ajunge la un IQ mai mare de 100.

Daniela Crudu a fost adusa pentru prima data in atentia presei de catre Printul Andrei Ratiu prin intermediul Scolii de modelling Prince d'Armeny. Ea a castigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din Romania".

Daniela Crudu, face modelling de la 16 ani si are planuri mari in aceasta directie. Ii place sa danseze si a aparut in videoclipul celor de la BUG Mafia.

În anul 2007 cel mai fierbinte concurs al verii a avut loc la Bamboo. 2.000 de persoane şi-au desemnat câştigătoarea după trei probe distincte şi mai multe momente exotice. Daniela Crudu era blondă. Cea mai aşteptată probă a fost cea a tricourilor ude, în cadrul căreia fetele au fost stropite din belşug cu furtunul cu apă şi s-au unduit pe ritmuri ameţitoare de la înaltimea tocurilor cui. După trei ore de concurs, juriul a deliberat: cel mai frumos tricou ud s-a lipit de Daniela Crudu. Blonda, costumată cu tricou suflecat până sub sâni şi o pereche de bikini albi, a câştigat o excursie într-o destinaţie exotică, bani şi produse de înfrumuseţare.
Daniela CruduDaniela CruduDaniela CruduDaniela Crudu

Daniela CruduDaniela CruduDaniela CruduDaniela Crudu

Daniela CruduDaniela CruduDaniela CruduDaniela Crudu

Daniela CruduDaniela CruduDaniela CruduDaniela Crudu

Daniela CruduDaniela Crudu Daniela Crudu. Fotografii si informatii despre Daniela Crudu - Foto 14 Daniela Crudu. Fotografii si informatii despre Daniela Crudu - Foto 16
Daniela Crudu. Fotografii si informatii despre Daniela Crudu - Foto 15 Daniela Crudu. Fotografii si informatii despre Daniela Crudu - Foto 22

Articolul este dedicat colegilor mei: Marius D, Angel G, Mihai C si Sorin R. :)

Related Posts :Niciun comentariu: