Custom Search

miercuri, 19 noiembrie 2008

Dinamovistul Torje amendat de Politia Circulatie

Mijlocasul dinamovist Gabriel Torje a fost oprit de politistii de la circulatie pentru depasirea limitei legale de viteza in localitate. Fostul mijlocas al Timisoarei a fost prins de radar ruland cu 71 de Km/ h in Bucuresti.

Mai mult de atat, elevul lui Rednic - Gabriel Torje, nu avea nici documentele la el si s-a scuzat in fata oamenilor legii spunand ca Victor Piturca are nevoie urgenta de el la echipa nationala.
Agentul de circulatie i-a taiat o amenda de 218 RON si l-a penalizat cu 3 puncte. Interesant este ca Torje nu purta nici centura de siguranta, dar se pare ca acest aspect a fost trecut cu vederea de politistul din trafic.
La inceputul anului, fotbalistul Gabriel Torje a demonstrat reporterilor de la Click, că în doar o oră poate încălca multe reguli de circulaţie, fără să ţină cont măcar de prezenţa, în dreapta, a tatălui său.
Sătul să stea în traficul după Bulevardul Barbu Văcărescu, şi-a driblat adversarii din trafic, mai ceva ca cei de pe teren. A tăiat linia continuă şi a luat-o pe liniile de tramvai, depăşind coloana.

Related Posts :Niciun comentariu: